пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Учитель року - 2015. День перший

17 грудня 2014 року на базі Білогірського НВК проведено І тур  районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015» , який покликаний сприяти підвищенню фахового рівня вчителя, стимулювати його самоосвіту, відкритість до сприймання нових ідей та творення власних.
У цьому році змагання відбулося у чотирьох номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Правознавство», «Українська мова і література» та «Хімія».
На І турі Конкурсу всі учасники склали іспит з педагогіки, психології та фаху, при цьому  демонструючи рівень володіння ІКТ, демонстрували  власні Блоги та Інтернет-сторінки, презентували себе, проводили майстер-класи,  захищали проекти.
Вчителі – учасники конкурсу, продемонстрували власну фахову підготовку, рівень володіння методикою викладання навчального матеріалу, уміння творчо використовувати найновішу інформацію, застосовувати інноваційні технології, зробили ще один крок до вершин педагогічної майстерності.







6 коментарів:

  1. Вимоги до учасників з кожним роком зростають... Вчителі молодці, йдуть в ногу з часом.

    ВідповістиВидалити
  2. Ще й на чистому ентузіазмі....

    ВідповістиВидалити
  3. Конкурс потребує неабияких зусиль для отримання хороших результатів. З викладених фото видно, що вчителі сповнені ентузіазму !!

    ВідповістиВидалити
  4. Великий той учитель, який проймається тією справою, якої навчає. Це можна сказати про Ольгу Баранчук.

    ВідповістиВидалити